Baby- og børne zoneterapi

Zoneterapi gør godt for dit barn og baner vejen for et sundere og roligere liv. Babyer og små som store børn, har både fysisk og psykisk glæde af zoneterapi, det skærper deres opmærksomhed og dit barn vil have mere overskud til at udforske verden.

Zoneterapi kan hjælpe med skævheder og spændte muskler, gentagende infektioner, mellemørebetændelse, forkølelse, astma, fordøjelsesproblemer og forskellige allergier.

Zoneterapi til babyer

Har du et uroligt barn, som ikke vil sove eller bare mistrives? Eller har i haft en hård fødsel og måske endda født ved kejsersnit, kan i hjælpes med zoneterapi.

Under behandlingen vil jeg samtidigt fortælle hvad i selv kan gøre med zoneterapi, og laver gerne barselscafe hvor i kan lære at give babymassage og lidt zoneterapi.

Zoneterapi til børn

Børn i børnehave og skolealderen kan også være urolige, her kan jeg afhjælpe med afspændingsbehandling, så de får ro til at kunne slappe af.

Behandlingen kan også bruges under deres opvækst, som et middel til at berolige dem, lindre smerte og øge deres velbefindende.

Hvad koster zoneterapi til babyer og børn?
Børnezoneterapi (2-10 år) 30 minutter325 kr.
Babyzoneterapi – 30 minutter325 kr.
Ved udeblivelse eller for sent afbud (24 timer) opkræves et gebyr.